Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Hírek

2008.09.03

Megsérült Lina lába.

2010.április 21.

Sziasztok!

Sajnálattal kell közölnöm ,hogy Lina lábán egy sérülés keletkezett.Hogyan is történt?Olvass tovább!Linával, mint minden pénteken a kutyaiskolában járunk.Állandó szokásunk ,hogy az iskola melletti réten sétálunk stb.Linát a pórázról elengedtem ,amikor is nagy vidáman kergette a madarakat,majd hirtelen abbamaradt a futás...Lina talppárnája megsérült ,ami annak volt köszönhető ,hogy egy üvegszilánkba lépett.Linával ezután mentünk is az állatorvosi ügyeletre, ahol az erősen vérző lábát bekötötték.A kötést vasárnap vehettük le ,de még mindig fáj a lába.

 

Bővölt a bloki.hu!

2009.augusztus 5.

Sziasztok!

Örömmel láttam, hogy a blöki.hu-n lett egy új opció,méghozzá a blöki kártya! Ezzel a kis cuccal lehet tervezni egy aranyos kis kártyát :D (Kép a cikk alatt) Minden elismerés kijár Rozinak,hogy ilyen jól megtudta csinálni ezt az opciót!

 

Kép

 

 

 

Újra Frissítve!

2008.december.4

Sziasztok!

Az oldal 1 hónap után frissítve lesz!Ami fontos hogy lesznek  új menüpontok,a gazdi egy logón dolgozik, de nem rendlekezik nagy szakértelemmel hisz csak a "Paint" programot ismeri de azzal nem tud igazi szép logót csinálni. Lehet arra jelentkezni (önként) hogy erre a oldalra 1 vagy több látogató csinálna egy Logót vagy Bannert amit nagyon megköszönnék! Ez úgy müködne hogy az észrevétel gyűjtőben mekéne adni az E-mail címet meg esetleg  a telefonszámot.Én arra az E-mail címre küldenék egy pár képet és az illető megmondaná hogy az a kép megfelel-e neki.Az oldal Újdonságairól kérdezhetsz az "Észrevétel gyűjtőben" vagy írhatsz a linakutyus@citromail.hu E-mail címre!

 

 

Elövetkezendő újdonságok

2008.november 5.

Sziasztok!

Az oldal sokkal színesebb lesz,mégpedig a Gazdám saját szemszögéből fogja leírni a napjaimat,vagyis már ki is találhattátok hogy lesz egy Napló!Azon kívül valmilyen módon belesznek mutatva a játékaim igaz néhány elég megviselt,hála a fogaimnak eért valószínűleg az újabb játékok lesznek feltéve az oldalra! Sőt  akutyaovis társaimról is próbálok  rövid beszámolót írni valamilyen formába...Na ennyi lenne... A Napló nem biztos hogy létrejön mer a Gazdáim közül csak egy ért az oldalkezeléshez és egyedül nagy munka lenne mindennnap frissíteni az oldalt,hisz mellette egyéb elfoglaltságai is vannak.De az sem biztos hogy csak ennyi Újdonság lenne!                                                                                     

2008.október 18.

Sziasztok!
Képzeljétek Október 3.-tól járok a Göcseji Kutyaoviba!
Nagyon aranyos játszotársakat ismerhettem eddig meg!Remélem ilyenből több is lesz...
A legjobb része az ,amikor jutalomfalatot kapok!
A többi macskakergető társaimról hamarosan képek!
Addig is a szokásos linakutyus.eoldal.hu-Ha egy aranyos kutyáát látni akarsz!
 

Megtanultam sétálni

2008.szeptember 3.
Örömmel jelentem be hogy én,azaz,Lina megtanultam sétálni!

Hát le is írom hogy kezdődött ez a kis történet!

Előszzör is az udvar kapuján kiérve nagyon izgultam hogy vajon merre visznek,aztán kiléptem a járdára, abban a pillanatban kezdedt is remegni a lábam.Aztán kedves gazdám próbált nyugtatni hogy "Nem lesz semmi baj" egyszer csak egy intelligens spániel jött és felmértük egymást majd végül nyugodt léptekkel eltappancsolt onnan, hát ez volt az életem első sétálása!

 

 

www.linakutyus.eoldal.hu -ha egy aranyos kutyát látni akarsz!

Ez az oldal azért alakult meg hogy megismerjetek Engem, a hovawartokat és a rokonjaimat.

Nyugodtan írjátok meg ha gond van az oldallal hisz kijavítom!

Tappanccsal:Lina

Kép